top of page

Ontdek je favoriete koffie met de koffiebonen thuisproeverij

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

In deze blog kon je al lezen over de nieuwe koffiebonen. Gewoon Goede Boon verkoopt namelijk maar liefst drie verschillende soorten koffiebonen. Maar hoe weet je welke koffiebonen het best bij je passen? Door te proeven natuurlijk! Lees in deze blog alles over de thuisproeverij van Gewoon Goede Boon.

Hoe werkt de proeverij?

De proeverij doe je thuis. Het is leuk om te doen met je partner of vrienden omdat je door de proefnotities samen smaken herkent en bespreekt. Proef jij hetzelfde als een ander? Wie weet verrassen jullie elkaar. Met de handige QR code naar het aromawiel komen jullie samen tot het beschrijven van geuren en smaken. Met de koffie proeverij van Gewoon goede boon ga je aan de slag met je reuk, smaak en tastzin.

Je proeft 3 verschillende soorten koffiebonen waarbij je met behulp van proefnotities je geur en smaak vangt. Op deze manier ontdek je de nuances die komen kijken bij het proeven van koffie. Om de proeverij compleet te maken ontvang je door de bijgeleverde digitale koffiegids informatie over de geschiedenis van koffie, koffie recepten en leuke koffie weetjes. Een compleet pakket om je koffie kennis flink op te krikken.

Inhoud van je (thuis)proeverij

De inhoud van je koffieproeverij kun je voor twee, vier, zes of acht personen kopen. De inhoud van de proeverij bij twee personen:

  • 3 x 250 gram Gewoon goede boon: Gewoon goede boon #1, Gewoon goede boon #2 en Gewoon goede boon #3.

  • Proefnotities met QR code naar het aromawiel. Met dit aromawiel heb je een handig hulpmiddel waarmee je herkent wat je proeft.

  • Digitale koffiegids met informatie over koffie, koffierecepten en interessante koffieweetjes waarmee je je kennis over koffie flink opkrikt.

  • Twee personen € 32,- inclusief verzendkosten.

Waarom kiezen voor de koffieproeverij?

  • Je kunt je proefvaardigheden aanscherpen door gebruik te maken van de proefnotities.

  • Je ontdek nieuwe koffiebonen.

  • Je doet nieuwe kennis op over koffie.

  • Je hoeft de deur er niet voor uit, ideaal in deze tijd.

  • Koffiebonen worden thuisbezorgd.

  • Inclusief gratis digitale koffiegids.

Niet alleen lekker, maar ook leerzaam. Zo ga je met deze (thuis)proeverij op ontdekkingstocht door de wereld van koffie.

Koffieproeverij met korting

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de koffiebonen? Bestel dan de thuisproeverij met korting via Groupon! Geniet van drie verschillende soorten koffiebonen met je partner, familie of vrienden. Koffie proeven kan namelijk prima op anderhalve meter afstand!

Neem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page