top of page
Kop koffie in blauw kopje met gieter en plantjes

OVER GEWOON, GOEDE BOON

Geniet van het moment

Zoeken naar de lekkerste koffiebonen voor een eerlijke prijs? Soms is de koffie gewoon niet lekker of de koffiebonen zijn prijzig. Dat doet Gewoon, Goede Boon anders: Echt lekkere koffiebonen voor thuis tegen een eerlijke prijs. Met het gemak van snelle thuisbezorging, zodat je geniet van het moment. 

De koffiebonen smaken uit het assortiment zijn ontwikkeld door koffie liefhebbers, klanten en thuisbarista's. Zo heb jij de lekkerste smaken in je kop koffie. 

Gewoon, goede boon: geniet van het moment

Je hoeft niet meer op zoek naar een goede boon, dit doen wij, samen met thuisbarista's en coffeelovers. Handig, want werk, gezin, je huishouden én een sociaal leven kan ervoor zorgen dat je het druk hebt. Je wilt genieten van alle mooie momenten met aandacht voor jezelf, en voor je omgeving. In deze dynamiek van je leven is het belangrijk regelmatig op te laden. Een moment van rust pakken. En dat doe je met een goede kop koffie.

Een goede koffieboon is de basis voor je kop koffie. Gewoon thuis binnen handbereik én tegen een aantrekkelijke prijs. Gewoon, een goede boon, makkelijk thuis bezorgd. Zodat jij geniet van je koffiemoment. 

Gewoon, Goede Boon maakt het zo eenvoudig mogelijk om te genieten van lekkere koffie. Bijvoorbeeld door een koffiebonen abonnement waar je het abonnement kiest dat bij jou past, op basis van het aantal koppen koffie dat je per dag drinkt. De koffiebonen worden dan met een vaste frequentie bij je bezorgd. Natuurlijk zit je nergens aan vast: je kunt je abonnement makkelijk pauzeren of stoppen door een e-mail te sturen.

Duurzaam en eerlijk

Alle koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Dat betekent dat de koffieboeren verzekerd zijn van een goed inkomen en zij de koffie duurzaam kunnen blijven verbouwen.

Ik ben Jolanda, oprichter Gewoon, Goede Boon. Als klein meisje dronk ik al koffie (met heel veel melk) en eigenlijk ben ik daar nooit mee gestopt (nu zwart graag). Het is voor mij het begin van de dag (na 10.00 uur), en vaak ook het einde. Een dagelijks ritueel en dat moet gewoon lekker zijn. Maar: makkelijk een gewoon goede kop koffie is makkelijker gezegd dan gedaan. Met Gewoon, Goede Boon bied ik daar een oplossing voor: tegen een aantrekkelijke prijs ook thuis een smaakvolle koffieboon. Voor die lekkere kop verse bonen koffie.  

Mis niets: meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inzending!

bottom of page