Gieter%20plantje%20koffie_edited.jpg

OVER GEWOON, GOEDE BOON

Geniet van het moment

Zoeken naar de lekkerste koffiebonen voor een eerlijke prijs frustreerde: De koffie was niet lekker of de koffiebonen waren erg duur. Dus dan maar de stap om mijn eigen koffiebedrijf te beginnen: echt lekkere koffiebonen tegen een eerlijke prijs. Zodat je geniet van het moment. 

 

Alle koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Dat betekent dat de koffieboeren verzekerd zijn van een goed inkomen en zij de koffie duurzaam kunnen blijven verbouwen.

  • Hoge klasse koffieboon

  • Rainforest Alliance gecertificeerd

  • Niet meer op zoek naar een goede boon, dit doen wij, samen met thuisbarista's en coffeelovers

 

Naast eerlijke koffie, wil ik het voor klanten zo eenvoudig mogelijk maken om te genieten van lekkere koffie. Daarom kun je een proefpakket bestellen tegen een aantrekkelijke prijs om te bepalen of je de koffie lekker vindt. Daarna bestel je eenvoudig je abonnement waar je het abonnement kiest dat bij jou past op basis van het aantal koppen koffie dat je drinkt per dag. Je koffiebonen worden dan met een vaste frequentie naar je toegestuurd. Natuurlijk zit je nergens aan vast: je kunt je abonnement altijd pauzeren of stoppen door een e-mail te sturen.

Gewoon, goede boon: geniet van het moment

Werk, gezin, huishouden én een sociaal leven. Je geniet van alle mooie momenten met aandacht voor jezelf, en voor je omgeving. In deze dynamiek van je leven is het belangrijk regelmatig op te laden. Een moment van rust te pakken. En dat doe je met een goede kop verse bonen koffie. Dit geeft je een moment van rust en genot.

Een goede boon is de basis voor je kop koffie. Gewoon thuis binnen handbereik én tegen een aantrekkelijke prijs. Gewoon, een goede boon, makkelijk thuis bezorgd. Zodat jij geniet van je koffiemoment. 

Ik ben Jolanda, oprichter Gewoon, goede boon. Als klein meisje dronk ik al koffie (met heel veel melk) en eigenlijk ben ik daar nooit mee gestopt (nu zwart graag). Het is voor mij het begin, en vaak ook het einde, van de dag. Meestal ook daar tussenin. Een dagelijks ritueel en dat moet gewoon lekker zijn. Maar een gewoon goede kop koffie is makkelijker gezegd dan gedaan. Met Gewoon, goede boon wil ik daar een oplossing voor bieden: tegen een aantrekkelijke prijs ook thuis of op je werk een smaakvolle koffieboon. Voor die lekkere kop verse bonen koffie.  

Mis niets: meld je aan voor de nieuwsbrief

SOCIAL MEDIA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
seal_white_big.png

    KvK 72721928     I     BTW NL001670565B85    I     NL37 KNAB 0259 7212 98     I     TEL 0612868018     I     INFO@GEWOONGOEDEBOON.COM