top of page

Gewoon, goede boon introduceert nieuwe koffiebonen

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Gewoon, goede boon is een jaar geleden opgericht door een absolute koffie liefhebster. Jolanda was zó lang op zoek naar gewoon een goede boon zonder te veel poespas, dat ze tijdens een kopje koffie de boon doorhakte. En dat veel goede ideeën tijdens een kop koffie ontstaan, is een feit gebleken. Om het éénjarig bestaan van Gewoon, goede boon te vieren, introduceert Gewoon, goede boon twee nieuwe koffiebonen.


Meer thuis, meer koffie

In deze tijd zitten we allemaal veel thuis. Je werkt vaak thuis en je gaat minder vaak uit. Daarom is het belangrijker dan ooit om thuis lekkere koffie te hebben, die bij je smaak past. De één houdt van een stevige, bittere boon en de ander houdt van een zachte, zoete boon. Daarom verkoopt Gewoon, goede boon vanaf nu niet één, niet twee, maar drie verschillende soorten koffiebonen. Zo is er voor ieder wat wils en kun je kiezen voor wat afwisseling in je koffie. Dus zet je bonenmaler of je koffiebonenmachine maar klaar, want in deze blog vind je een toffe aanbieding!

Gewoon, goede boon #1: hoge klasse krachtige koffiebonen

Als je al klant bent van Gewoon, goede boon ken je de Gewoon goede boon #1 al. Dat is de koffieboon waarmee Gewoon, goede boon begonnen is. De #1 boon is een hoge klasse koffieboon van 90% arabica en een vleugje van 10% robusta. De koffiebonen zijn rustig medium gebrand, zien er prachtig uit en nodigen uit tot nog een kop koffie. Dit zorgt voor een intense koffiebeleving met een krachtige, aangename smaak. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Ethiopië, Honduras en Java.

Gewoon, goede boon #2: hoge klasse donker stevige koffiebonen

De koffiebonen Gewoon goede boon #2 zijn hoge klasse koffiebonen van 80% hoogwaardige arabica en 20% sterke robusta. De koffiebonen zijn rustig city roast gebrand, wat betekent dat ze net wat verder gebrand zijn na de medium branding van Gewoon goede boon #1. De koffie van deze koffiebonen is donker en bruin van kleur, ruikt naar een roasted cereal aroma, is perfect in balans met een licht bittere zachte afdronk. Deze koffiebonen zorgen voor een krachtige koffiebeleving, perfect na een zware inspanning of bijvoorbeeld tijdens koude wintermaanden. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Honduras, Colombia, Indonesië en Ethiopië.

Gewoon, goede boon #3: hoge klasse zoete koffiebonen

De koffiebonen van Gewoon goede boon #3 zijn hoge klasse koffiebonen van 100% hoogwaardige arabica. De koffiebonen zijn rustig medium roast gebrand. De koffie van deze koffiebonen is hazelnootbruin van kleur, ruikt naar een vanille aroma, zacht van smaak met een zoet aangename afdronk. Deze koffiebonen zorgen voor een volle koffiebeleving, perfect in combinatie met melk zoals je cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Colombia, Honduras, Peru en Guatemala.Neem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page