top of page

Hier drink je een lekkere kop koffie buiten de deur

Bijgewerkt op: 7 jan.

Thuisbezorgde koffiebonen van Gewoon Goede Boon is natuurlijk erg handig. Maar soms is het ook wel eens leuk om een kop koffie te drinken buiten de deur. Bij een gezellig café to go of op een terras bijvoorbeeld. In deze blog ontdek je een aantal leuke koffiespots waar je een goede kop koffie met een lekkere muffin of gebak haalt.


Coffeelovers

Op de Facebookpagina ‘YourFoodSpot’ is aan de leden gevraagd wat de favoriete plek is voor een goede kop koffie. Bij veel leden van deze groep is het café ‘Coffeelovers’ hun favoriete koffieplek. ‘Coffeelovers’ vind je in Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Roermond. Hier drink je niet alleen heerlijke koffie, maar eet je ook een lekker stuk taart of gebak. Ook geniet je bij café Coffeelovers van verschillende koffiespecials, aangepast aan het seizoen. Zo geniet je in de zomer van frappés en in de winter van een speculaaskoffie. (Foto credits: @_Novamber)
Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso is een koffiebar gelegen in een rustig straatje midden in het bruisende centrum van Breda. In de huiselijke bar worden de de lekkerste koffies geserveerd maar ook ontbijt, lunch en taartjes! Je kunt er terecht in de fijne binnentuin, ook wanneer je ergens wilt neerstrijken met een laptop om wat te werken. Meestal vegan, altijd gezond en eten gemaakt van natuurlijke, lokaal geproduceerde ingrediënten.


High coffee

Zin om lekker een paar uurtjes te tafelen onder het genot van (onbeperkt) koffie en lekkere hapjes? Dan is een high coffee echt iets voor jou. Bij een high coffee krijg je een etagère of plank met hartige en zoete hapjes. Denk aan scones, belegde broodjes en gebak. High coffee kun je reserveren bij onder andere Café Del Mar in Amsterdam.


Chocolate Company

Chocolate Company vind je in verschillende steden in Nederland. Soms in de stad of soms op het treinstation. Je vindt ze onder andere in Tilburg, Zwolle en Rotterdam. Ze verkopen veel chocolade, maar je kunt er ook lekkere koffie drinken. En de keuze is er reuze. Allerlei warme koffies en ijskoffies worden er geschonken. En als je er toch een lekkere kop koffie gaat drinken, probeer dan ook eens hun heerlijke taart of bonbons!

’t Koffieboontje

Espressobar ’t Koffieboontje in Utrecht schenkt niet alleen lekkere koffie, maar er worden ook workshops gegeven. Je kunt er bijvoorbeeld latte art leren maken. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus.Thuis je kop koffie drinken? Bestel dan een zak kwalitatief goede koffiebonen van Gewoon, Goede Boon. Wil je nooit meer zonder koffiebonen zitten? Kies dan voor een koffiebonen abonnement.


Foto credits omslagfoto: @Karalilleyloves

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page