DE KOFFIEBONEN

Gewoon goede boon #1

De koffiebonen van Gewoon goede boon #1 zijn hoge klasse koffiebonen van 90% hoogwaardige arabica en een vleugje sterke robusta (10%). De koffiebonen zijn rustig medium gebrand, zien er prachtig uit en nodigen uit tot nog een kop koffie. Dit zorgt voor een intense koffiebeleving met een krachtig aangenaam smaakprofiel. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Ethiopië, Honduras en Java. 

Gewoon goede boon #2

De koffiebonen van Gewoon goede boon #2 zijn hoge klasse koffiebonen van 80% hoogwaardige arabica en 20% sterke robusta. De koffiebonen zijn rustig city roast gebrand, wat betekent dat ze net wat verder gebrand zijn na de medium branding van Gewoon goede boon #1. De koffie van deze koffiebonen is donker en bruin van kleur, ruikt naar een roasted cereal aroma, is perfect in balans met een licht bittere zachte afdronk.  Deze koffiebonen zorgen voor een krachtige koffiebeleving, perfect na een zware inspanning of bijvoorbeeld tijdens koude wintermaanden. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Honduras, Colombia, Indonesië en Ethiopië. 

 

Gewoon goede boon #3

De koffiebonen van Gewoon goede boon #3 zijn hoge klasse koffiebonen van 100% hoogwaardige arabica. De koffiebonen zijn rustig medium roast gebrand. De koffie van deze koffiebonen is hazelnootbruin van kleur, ruikt naar een vanille aroma, zacht van smaak met een zoet aangename afdronk. Deze koffiebonen zorgen voor een volle koffiebeleving, perfect in combinatie met melk zoals je cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Colombia, Honduras, Peru en Guatemala.  

 

Gewoon, goede boon: 

  • Hoge klasse boon

  • Rainforest Alliance gecertificeerd

  • Niet meer op zoek naar een goede boon, dit doen wij voor je

 

SOCIAL MEDIA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
seal_white_big.png

    KvK 72721928     I     BTW NL001670565B85    I     NL37 KNAB 0259 7212 98     I     TEL 0612868018     I     INFO@GEWOONGOEDEBOON.COM