top of page

Drink je koffie? Misschien vergoed je werkgever een deel voor thuiswerken

Bijgewerkt op: 7 jan.

Veel mensen werken thuis. Hierdoor drink je thuis ook meer koffie. Daarom kies je nu sneller voor verse koffie van goede kwaliteit. Omdat we naar de winkel gaan ook het liefst zo min mogelijk doen, of helemaal niet, kies je daarom thuis voor verse koffie van goede kwaliteit van Gewoon, goede boon. We bezorgen je koffiebonen gewoon bij je thuis. En wie weet vergoed je werkgever wel een deel van je koffie!


Kwalitatief goede koffie: vergoed door je werkgever

Thuiswerken betekent dat je thuis meer kosten hebt. Gemiddeld kost een dag thuiswerken €2,- volgens dit artikel van NIBUD. Op jaarbasis loopt dit op tot ongeveer €440,-. Je verbruikt meer elektriciteit, wc-papier, maar ook eten en drinken. Tip: misschien vergoed je werkgever deze kosten (deels). Het NIBUD adviseert dan ook om met je werkgever te overleggen of en hoe je voor deze extra kosten een vergoeding kunt krijgen. Je werkgever kan namelijk bepaalde kosten onbelast vergoeden via de werkkostenregeling.

AWVN deed onderzoek naar de mogelijke thuiswerkvergoedingen. Daaruit bleek dat 1 op de 5 werkgevers nu al thuiswerkvergoedingen uitkeert. 3 op de 4 werkgevers overweegt woonwerk- en thuiswerkvergoedingen aan te passen. De verwachting is dat na de huidige crisis thuiswerken blijvend is voor bedrijven. Dat zal waarschijnlijk zo’n 2 dagen per week zijn.


Kies je favoriete koffieboon

In deze blog kon je al lezen dat Gewoon, goede boon drie verschillende soorten koffiebonen verkoopt. Zo is er een ruimere keuze voor jou als thuiswerker. Weet je niet welke koffieboon je het meest aanspreekt? Dan kun je de thuisproeverij bestellen om beter een keuze te kunnen maken. Ben je wel geïnteresseerd maar heb je geen koffiebonenmachine thuis? Dan kun je een koffiemaler aanschaffen om toch te genieten van hoge kwaliteit koffiebonen in je koffiezetapparaat.


Ben jij…


werkgever?

Ben jij werkgever en vind je ook dat jouw werknemers wel een kwalitatief goede kop koffie verdienen thuis? Neem dan contact op via het contactformulier op de website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.


werknemer?

Ben jij een werknemer en krijg je de vergoeding al? Mooi! Bestel dan hier kwalitatief goede koffiebonen. Krijg je nog geen thuiswerkvergoeding? Overleg dan met je werkgever over de mogelijkheden.

Koffie werkgever

Afbeelding:

© Doorzon VB/ Gerrit de JagerNeem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.

Comments


bottom of page