Foto 07-10-2020 17 06 46.jpg

KOFFIE (THUIS)PROEVERIJ

Proefvaardigheden aanscherpen, nieuwe koffiebonen ontdekken en nieuwe koffie kennis opdoen. Allemaal vanuit je eigen thuisomgeving! Je krijg het koffie (thuis)proeverij pakket met drie koffieblends thuis bezorgd. Je ontvangt ruim voldoende koffiebonen om je koffie apparaat in te stellen bij het bepalen van een passende maalgraad. Door de bijgeleverde koffiegids en smaakprofielkaarten ga je met deze (thuis)proeverij op ontdekkingstocht door de

wereld van koffie.
 

  • Proefvaardigheden aanscherpen

  • Nieuwe koffiebonen ontdekken

  • (Nieuwe) koffie kennis opdoen

 
 

Hoe werkt de (thuis)proeverij
 

De proeverij doe je thuis. Het is leuk om te doen met je partner of vrienden omdat je door de proefnotities samen smaken herkent en bespreekt. Proef jij hetzelfde als een ander? Wie weet verrassen jullie elkaar. Met de handige QR code naar het aromawiel in de koffiegids komen jullie samen tot het beschrijven van geuren en smaken. Met de koffie proeverij van Gewoon, Goede Boon ga je aan de slag met je reuk, smaak en tastzin.

 

Je proeft 3 verschillende soorten koffiebonen waarbij je met behulp van proefnotities je geur en smaak vangt. Op deze manier ontdek je de nuances die komen kijken bij het proeven van koffie. Om de proeverij compleet te maken ontvang je door de bijgeleverde 44 pagina's tellende koffiegids informatie over de geschiedenis van koffie, koffie recepten en leuke koffie weetjes. Een compleet pakket om je koffie kennis flink op te krikken. 

 

Rainforest Alliance

Alle vers gebrande koffiebonen van Gewoon, Goede Goon dragen het Rainforest Alliance keurmerk. Dit is een internationale non-profit organisatie die werkt op het snijvlak van ondernemen, agricultuur en bossen. Dit zorgt voor een betere toekomst voor mens en natuur door verantwoord ondernemen.  


Inhoud van je (thuis)proeverij

De inhoud van je koffieproeverij kun je voor twee, vier, zes of acht personen kopen. De inhoud van de proeverij bij twee personen:

  • 3 x 250 gram Gewoon, Goede Boon: Gewoon, Goede Boon #1, Gewoon, Goede Boon #2 en Gewoon, Goede Boon #3. Lees meer over de samenstelling van de koffiebonen.

  • Proefnotities met QR code naar het aromawiel in de koffiegids. Met dit aromawiel heb je een handig hulpmiddel waarmee je herkent wat je proeft.

  • De 44 pagina's tellende koffiegids bevat informatie over de geschiedenis van koffie, koffie recepten en interessante koffieweetjes waarmee je je kennis over koffie flink opkrikt. 

  • Twee personen € 32,- inclusief verzendkosten.