top of page

Wie haalt koffie?

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Je herkent het misschien wel. Je zit op kantoor en hebt de afgelopen twee rondes al voor iedereen drinken gehaald (zwart, zoetje met cupje melk niet uit het apparaat, cappuccino extra sterk, heet water want ik heb nog een zakje.). Je vraagt jezelf af: kan iemand anders niet een keer de koffie halen? Hoe zorg je ervoor dat het koffie halen eerlijk gebeurt, met een beetje humor? Hier is de oplossing: Koffie Roulette.


De app Koffie Roulette wijst door middel van het lot iemand aan om koffie te halen. Het werkt heel simpel: met de app kunnen gebruikers zich aanmelden voor de volgende koffieronde. Je geeft aan wat je wilt drinken en laat de app kiezen. Een digitaal rad van fortuin verschijnt bij iedereen op een scherm, gaat draaien en wijst aan wie van de deelnemers dit keer de koppen moet bijvullen.
Hoe werkt het?

Om te beginnen moet je de gratis extensie of desktop app installeren. Daarna spreid je kansen door je collega’s uit te nodigen om de extensie ook te installeren. Dan kunnen zij, net als jij, koffieverzoeken versturen en ontvangen. Wanneer je dan zin hebt in een kop koffie of thee, open je Kantoor Roulette. Je klikt op de knop 'Doe een roulette aanvraag'. Nu krijgen collega's die de extensie ook hebben, een melding met de vraag of ze mee willen doen. Nadat zij hun keuze hebben gemaakt, gaat het rad van start. Binnen een minuut wijst de roulette iemand aan om koffie te halen voor de rest.


Kantoor roulette heeft twee varianten: een gratis variant en een betaalde variant voor € 2,50 per maand. Kantoor roulette download je hier.


Neem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.

182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page