top of page

De 3 voordelen van een koffiebonen abonnement

Bijgewerkt op: 7 jan.

Koffiebonen kun je op veel verschillende plaatsen kopen. In die koffiespeciaalzaak waar je soms komt of in de supermarkt waar je de keuze hebt uit een wirwar van merken en soorten. Met een koffiebonen abonnement heb je drie voordelen: gemak, flexibiliteit en kwaliteit.


  • Gemak koffiebonen abonnement

  • Flexibiliteit koffiebonen abonnement

  • Kwaliteit koffiebonen abonnement


Gemak van een koffiebonen abonnement


Je komt niet iedere week in een koffiespeciaalzaak waar je jouw kwalitatieve koffiebonen koopt. En in de supermarkt is het een wirwar aan keuzes. Met een abonnement van Gewoon goede boon ervaar je het gemak dat wij de kwalitatieve koffiebonen voor je uitzoeken én bij je thuis bezorgen. Je kiest op basis van het aantal koppen koffie dat je per dag drinkt je abonnement. Hiermee heb je het gemak van verse koffie thuis geleverd op basis van de hoeveelheid koffie die je drinkt. Je zit bovendien nooit meer zonder koffievoorraad in huis.

Flexibiliteit van een koffiebonen abonnement

Je koffiebonen abonnement is flexibel. Dat wil zeggen dat je het eenvoudig stopzet, aanpast of pauzeert.

koffiebonen abonnement

Kwaliteit koffiebonen abonnement

Het drinken van goede koffie valt of staat met de basis: kwalitatief goede koffiebonen. Een goede koffieboon is een koffieboon die vers is. Dat betekent dat je je koffiebonen het beste drinkt vanaf 3 dagen tot 6 weken na het branden. Daarna zijn koffiebonen niet slecht maar verliezen veel van de smaak en aroma’s, zeker bij capsules, pads of cups want hier zit gemalen koffie in (na malen van koffiebonen ruik je na 15 seconden bijna geen aroma’s meer). Een koffiebonen abonnement verzekerd je van verse koffie vol smaken, aroma’s en kwaliteit.


Bij je Gewoon, Goede Boon koffieabonnement hebben we aan de kwaliteit en versheid van je koffiebonen gedacht door een speciale verpakking met ventiel. Door dit ventiel in de verpakking blijft de kwaliteit namelijk geborgd in de zak. Ook heeft de verpakking een handige hersluitbare strip die ervoor zorgt dat je de boon in de zak kunt bewaren. Dit bespaart je de opbergruimte van een extra bewaarblik in je keukenkast.


Neem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page