top of page

Lastig kiezen? Ontdek het koffiebonen proefpakket

Soms is het lastig kiezen welke koffiebonen blend jij het lekkerst vindt. Probeer dan het Gewoon Goede Boon koffiebonen proefpakket in handige 250 gram zakjes. Je hebt dan alle 3 de smaken uit het assortiment die je na elkaar kunt proeven. In deze blog lees je meer over de koffiebonen in dit koffiebonen proefpakket.


Koffiebonen #1 Krachtig & Vol

De koffiebonen Gewoon, Goede Boon #1 zijn hoge klasse koffiebonen van 90% hoogwaardige arabica en een vleugje sterke robusta (10%). De koffiebonen zijn rustig medium gebrand, zien er prachtig uit en nodigen uit tot nog een kop koffie. Dit zorgt voor een intense koffiebeleving met een krachtig aangenaam smaakprofiel. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Ethiopië, Honduras en Java en zitten per 250 gram verpakt. Deze koffie is een echte allemansvriend waarmee je aan ieders smaak tegemoet komt.Koffiebonen #2 Krachtig & Sterk

De koffiebonen Gewoon, Goede Boon #2 zijn hoge klasse koffiebonen van 80% hoogwaardige arabica en 20% sterke robusta. De koffiebonen zijn rustig city roast gebrand, wat betekent dat ze net wat verder gebrand zijn na de medium branding van Gewoon goede boon #1. De koffie van deze koffiebonen is donker en bruin van kleur, ruikt naar een roasted cereal aroma, is perfect in balans met een licht bittere zachte afdronk. Deze koffiebonen zorgen voor een krachtige koffiebeleving, perfect na een zware inspanning of bijvoorbeeld tijdens koude wintermaanden. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Honduras, Colombia, Indonesië en Ethiopië en zitten per 250 gram verpakt. Deze koffie past wanneer je van een krachtig kop koffie houdt.
Koffiebonen #3 Verfijnd & Zoet

De koffiebonen Gewoon, Goede Boon #3 zijn hoge klasse koffiebonen van 100% hoogwaardige arabica. De koffiebonen zijn rustig medium roast gebrand. De koffie van deze koffiebonen is hazelnootbruin van kleur, ruikt naar een vanille aroma, zacht van smaak met een zoet aangename afdronk. Deze koffiebonen zorgen voor een volle koffiebeleving, perfect in combinatie met melk zoals je cappuccino, latte macchiato of flat white. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Colombia, Honduras, Peru en Guatemala en zitten per 250 gram verpakt.

Wil je alle smaken uit het assortiment proeven?

Neem dan het koffiebonen proefpakket. Je ontvangt van iedere koffiebonen smaak een zakje koffiebonen van 250 gram. In totaal ontvang je dus maar liefst 750 gram koffiebonen.

In het koffiebonen proefpakket krijg je brandverse koffiebonen:

  • 250 gram #1 Krachtig & Vol

  • 250 gram #2 Krachtig & Sterk

  • 250 gram #3 Verfijnd & Zoet

  • Gratis verzending
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page