top of page

Gewoon, Goede Boon is open

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Op 18 november opent een nieuw bedrijf in nieuwbouwwijk de Bouverijen in Teteringen: Gewoon, goede boon. Dé plaats waar je brandverse koffiebonen koopt om thuis te genieten van lekkere koffie. Dat de opening niet zomaar plaats vindt, wordt kracht bijgezet door een speciale openingsactie van 18-30 november; genieten van je eerste 70 brandverse koppen koffie voor maar € 13,50 én voor de eerste 50 bestellers een gratis koffiegoodie t.w.v. € 7.


Wie denkt even binnen te kunnen lopen bij Gewoon, goede boon heeft het mis. Het is namelijk een online bedrijf waar je terecht kunt voor een koffiebonen abonnement. Op basis van het aantal koppen koffie dat je per dag drinkt, kies je het abonnement dat bij je past.


“Koffiebonen kun je op veel plaatsen kopen. In die koffiespeciaalzaak waar je soms komt of in de supermarkt waar je veel keuze hebt waardoor het een zoektocht kan zijn die kwalitatief goede koffieboon te vinden. Dit maakt het niet makkelijk om thuis lekkere koffie te drinken.” Aldus Jolanda Bastiaans, eigenaresse van Gewoon, goede boon. “Daarom wilde ik Gewoon, goede boon beginnen: een koffiebonen abonnement met het gemak van verse kwaliteitskoffie voor thuis. Zo zit je nooit meer zonder koffievoorraad.”


Gewoon, goede boon richt zich op mensen die veel ballen hoog houden: werk, gezin, huishouden én een sociaal leven. Mensen die genieten van alle mooie momenten met aandacht voor jezelf, en voor je omgeving. In deze dynamiek van je leven is het belangrijk regelmatig op te laden. Een moment van rust te pakken. En dat doe je met een goede kop verse bonen koffie. Dit geeft je een moment van rust en genot. ​Gewoon thuis binnen handbereik én tegen een aantrekkelijke prijs.


“Nice! Het is een hele zoektocht om lekkere koffiebonen te vinden. Dus daar is dit de oplossing voor!” aldus David, één van de eerste klanten die Gewoon, goed boon mocht verwelkomen.


Neem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.

59 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page