top of page

Gewoon, Goede Boon is wat mij betreft méér dan alleen een gewoon goede boon!

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

We vroegen Joep Hilbink, Thuisbarista, om Gewoon goede boon te testen. Lees hier zijn oordeel.


De verpakking

De verpakking oogt inderdaad 'gewoon’. Het viel mij op dat daar geen branddatum op stond. Dat is jammer.


Geur

Toen ik de verpakking openmaakte kwam het koffiearoma mij direct tegemoet. Zowel de geur als de kleur ogen als een mooi donker gebrande espressoblend. Ik ben begonnen met het bereiden van een dubbele espresso. Ondanks dat er geen branddatum op de verpakking staat, verraad de hoge cremalaag laag dat we met een zeer recent gebrande koffie te maken hebben. De cremalaag ligt als een mooi tijgervelletje op de espresso.Smaak

De smaak van de espresso is goed: bitter, zuur en zoet zijn mooi in balans. Vervolgens bereid ik een flat white, cappuccino en latte macchiato. Ook na toevoeging van melk behoudt de espresso zijn krachtige smaak. Gewoon, Goede Boon is wat mij betreft méér dan alleen een gewoon goede boon!


Neem een kijkje in de shop. Hier vind je het assortiment vers gebrande koffiebonen, een koffie thuisproeverij, een koffie thuiswerkpakket, leuke koffie merchandise voor koffielovers en verschillende gratis digitale koffiecadeautjes.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page